| karaoke | |
|
+10Aruku Mada Harajuku_girl^^ Suigintou Paranoia Agent Youko CrazyKonata Sonõra platformene zeloco 14 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Marts 12, 2010 3:10 pm | |
| ai, aruku, vari kaut daļu tikai paņemt ar laptopu pievienošanu būs grūtības - atkal vajag īpašu vadu. domāju, nav ko ņemties. Paranoia Agent, viss būs kārtībā MANI faili ies. un, pat ja mikrofonu nevarēs pieslēgt (es gan šobrīd nevaru būt pārliecināta par to, ka viņam ir lielā izeja..), tāpat varēsim dziedāt karaoke. cik tad skaļi vajag? lai kaimiņi dzird? | |
|
| |
elemainel fabric
Number of posts : 174 Registration date : 01.07.08
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Marts 12, 2010 6:15 pm | |
| Es būšu 85%! ;D cerams, ka tikšu, jo skan traki jautri! Braukšu no centra. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Marts 12, 2010 6:45 pm | |
| elemainel! yay! Tomo arī būs?
P.S. Paņemšu līdzi vienu draudzeni, viņa uz kādu stundiņu vai divām, cerams, neviens neiebilst? | |
|
| |
Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Marts 12, 2010 7:48 pm | |
| man kaut kāds mikrofons ir... viņš ir pievienojams manam kompim, spraužamais ir kā austiņām. Par kvalitāti gan nezinu.... :S | |
|
| |
Paranoia Agent thread
Number of posts : 59 Age : 33 Location : Never,never, land.. Registration date : 07.06.09
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Marts 12, 2010 7:54 pm | |
| - elemainel rakstīja:
- Es būšu 85%! ;D cerams, ka tikšu, jo skan traki jautri! Braukšu no centra.
You better be there.. bring Sid. Nu! Ja never 10 draugus tad ne. Cik % ar autiņu un cik ar trolejbusu? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: karaoke Piektdiena Marts 12, 2010 10:41 pm | |
| Nopirku 500g rīsu paku, sāku skatīties, ka varētu nepietikt Nu nekas, ja Aruku paķers līdz, tad kamēr ēdīsim tos, savārīs vēl Un man ir tinamais paklājiņš elemainel - yayayay!!! bring Siddo, too!! 'tis gunna bee fun!!! *joy* un mikrofonam ir mazā Jack izeja alles klar. Paldies Kjeepai | |
|
| |
Aruku thread
Number of posts : 66 Age : 36 Location : Aiz otrās zvaigznes pa kreisi, un tālāk līdz rītam. Registration date : 11.02.10
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Marts 13, 2010 10:13 am | |
| Paklājiņi ieliku, rīsus ieliku Atkodu kā darbojas karaoke programma, - ieliku XD Mikrofonam nokačāju kautkādu stabiliatoru lai latency labotu (izskatas ka visiem w7 ir tāda problēma....) Vakar izklausījās ciešami Mikrofonu, just in case, - ieliku. | |
|
| |
Aruku thread
| Tēma: Re: karaoke Sestdiena Marts 13, 2010 1:49 pm | |
| Taatad, atrodos CS XD ljoti ceru juus atrast pie stockmana....
Pēdējo reizi labojis Aruku Svētdena Marts 14, 2010 3:40 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Marts 14, 2010 1:31 pm | |
| wooohooo bija very naic, paldies paranoia agent par uzņemšanu, aruku par karaoke (un ne tikai ) un visiem par suši un jautri pavadītu laiku.. awesome! | |
|
| |
Aruku thread
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Marts 14, 2010 3:42 pm | |
| - platformene rakstīja:
- wooohooo bija very naic, paldies paranoia agent par uzņemšanu, aruku par karaoke (un ne tikai ) un visiem par suši un jautri pavadītu laiku.. awesome!
Im finally awake. Būs kaut kādas bildes, tās jāliek šeit vai pie kādas citas sadaļas? Ceru ka visiem viss patikās *^^* Man diemžēl laika bija tā pamaz, bet tas tik šoreiz | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Marts 14, 2010 4:50 pm | |
| Jēēhūū, man patika! Bija jauks, jautrs un tīri labs pasācieniņš. ;D Titānikas dziesmas koris bija brīnišķīgs. Un vispār, paldiesis jums, beibes! Gaidīsim bildēeēs. ;D | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Marts 14, 2010 6:03 pm | |
| Yaayaay bija forši Linkus uz bildēm vai bildes liekam te. | |
|
| |
Paranoia Agent thread
Number of posts : 59 Age : 33 Location : Never,never, land.. Registration date : 07.06.09
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Marts 14, 2010 9:30 pm | |
| Sākšu ar atrasto mantu biroju: 1.Šalle. (Nu.. tāda brūna man liekas. Ar rakstiņiem) 2.Suši paklājiņi. 3.Mikrafons. Nu tā jau bija super jauki! Ek! Bildes es ielikšu rīt. | |
|
| |
Aruku thread
| Tēma: Re: karaoke Svētdena Marts 14, 2010 9:52 pm | |
| - Paranoia Agent rakstīja:
- Sākšu ar atrasto mantu biroju:
1.Šalle. (Nu.. tāda brūna man liekas. Ar rakstiņiem) 2.Suši paklājiņi. 3.Mikrafons.
Nu tā jau bija super jauki! Ek! Bildes es ielikšu rīt.
Ja šalle ir liela lakatveidīga brūna... sorta... tad manējā o.O es no rīta biju pilnīgi pārliecināta ka esmu viņu atstājusi bārā Viens paklājiņš ir mans :S emm vai tad mikrofons tas sudrabainais nebija vietējais? | |
|
| |
Aruku thread
| Tēma: Re: karaoke Pirmdiena Marts 15, 2010 12:28 am | |
| | |
|
| |
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: karaoke Pirmdiena Marts 15, 2010 5:28 pm | |
| izskatās,ka jums ļoti jautri gājis. un Konatas kleita izskatās ļoti skaista. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: karaoke Pirmdiena Marts 15, 2010 11:24 pm | |
| mēs visas esam daiļas gribētos mammai parādīt bildes, bet tad kaut kā fiziņus būtu jācenzē paldies, man arī patīk mana kleita | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Otrdiena Marts 16, 2010 12:39 pm | |
| Jap, otrs paklājiņš ir mans un mikrofons ar pie manis nāk, ja vien tev nesanāk k-kad būt centrā un sarunāt ar Kjeepu par atdošanu | |
|
| |
Aruku thread
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Marts 17, 2010 7:03 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Marts 17, 2010 8:36 pm | |
| Kā tur beigās sanāca ar to video? kaut kas nofilmējās? | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Marts 17, 2010 9:50 pm | |
| damn! skatoties otrajā bildē es nobijos- strīpaini sarkan melns džemperis un sarkani mati sapīti 2ās bizēs- likās pa kuru laiku es tur trāpijos XD nu, dikti līdzīgi (ja neteikt ka copy paste) no mugurpuses (kaut kur man bij bilde, kur es nu gluži tāpat izskatos, vienīg mati biku garāki). | |
|
| |
Aruku thread
| Tēma: Re: karaoke Trešdiena Marts 17, 2010 11:20 pm | |
| - zeloco rakstīja:
- Kā tur beigās sanāca ar to video? kaut kas nofilmējās?
Nofilmējās, bet viņš ir pārāk liels lai ieliktu photobucketā... Un youtube es jau nu šito nerādīšu | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: karaoke Ceturtdiena Marts 18, 2010 10:55 pm | |
| true | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: karaoke | |
| |
|