| Body modification | |
|
+141213 Dead Art platformene Betty Mada Paranoid. Youko kjeepa.nr88 Sonõra zeloco CrazyKonata Aruku Nihil masq 18 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 9:11 am | |
| Tas man kaut kā pašsaprotami liekas Kad liku krāsas, tad man jau līnijas pa ~6 gadiem bija paspējušas "pabalēt", bet nu tas ir norm.. nezinu kā tīri fizioloģiski tas notiek, bet man liekas, ka tā tinte vnk iesūcas ādas slāņos un "iekārtojas" | |
|
| |
Koneko needles
Number of posts : 34 Registration date : 14.06.13
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 12:32 pm | |
| Pievienojos uzskatam, ka dzimtās valodas tetovējumi ir gauži jauki. Turpretīm valodas kropļojumi liek iekšēji raudāt. Kā jau minēju savā iepazīšanās diskusijā, ikdienā ganos tattoo salonā, un nesen atnāca puisītis (dotu aptuveni 17/18) labot jaunu tetovējumu. Paskatījos un knapi savācu seju neitrālā izteiksmē. Tattoo bija 'ES ESMU OSOM'. Un visu krāsu tintes izbalē ar laiku. Lai gan krāsainās mazliet ātrāk. It sevišķi balta, kas saplūst ar ādas toni un mēdz palikt dzeltenīga vai vaniļas toņos (jā, zinu, ka vaniļa nav krāsa ) | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 2:18 pm | |
| omfg nopietni??! phail.. kur viņam bija tas tetovējums? O! jautājums topošajam profesionālim! Kur labāk turās tinte - zem plānākas vai biezākas ādas? (nu tb plaukstu virspuse vs. plauksta) | |
|
| |
valante fabric
Number of posts : 229 Location : Wonderland Registration date : 01.02.08
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 2:27 pm | |
| (Kāds kaut kur, kaut kad teica, ka uz elkoņiem, pēdām, plaukstām ātrāk noberžas krāsa) | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 2:35 pm | |
| No pēdām noberžās pavisam nost divu nedēļu laika | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 2:38 pm | |
| Ir pārbaudīts? | |
|
| |
Koneko needles
Number of posts : 34 Registration date : 14.06.13
| |
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 2:58 pm | |
| Valante - jup, man reiz uztaisīja spirālīšus uz abiem papēžiem, katrs savā virzienā | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 3:13 pm | |
| Skaidrs : )
Btw moš kāds zin kādas i-net saites ar referencēm, ķeltu rakstu bildēm ar aprakstiem n stuff? Der arī, ja kāds ieteiktu kādu labu grāmatu. Esmu pētījusi to tēmu, bet man i pa maz info, lai paturpinātu iesākto tetovējumu. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 3:17 pm | |
| | |
|
| |
durklle needles
Number of posts : 38 Age : 31 Registration date : 14.12.12
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 3:18 pm | |
| | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 3:23 pm | |
| @ platformene: google i noiets etaps. visbiežāk skaidrojumi ir pavirši un virspusēji. mani interesē hardkor antropoloģiskas lietas. šo to esmu netīšām uzgājusi, bet domāju moš ir kaut kas vēl, kas ļautu vairāk izpausties.
@ durklle:uz muskuļiem vispār nesāp. vismaz, kad man taisīj, tad pilnīg neko nejutu. kauli i cita lieta. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 3:44 pm | |
| Valante - var vnk pēc tādiem atslēgas vārdiem arī meklēt -> celtic knot symbols anthropology +1 par to, ka uz muskuļiem vispār nesāp (nu ok, gandrīz ), man liekas, ka visvairāk sāp tieši uz plānas ādas + kur kauls apakšā tieši (piem pēdu un roku virsas, ribas, mugurkauls. Par šito nesen sūdzējos, jo k-kas uz pēdiņām plānoju taisīt D: Esmu dzirdējusi it's the worst pēc ribām... Man patīk, ka tā māksla arī attīstās, piemēram, pēdējā laikā daudz redzu abstraktos dizainus, piem.:
Pēdējo reizi labojis zeloco Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 4:06 pm; labots 1 reizi | |
|
| |
valante fabric
| Tēma: Re: Body modification Pirmdiena Jūnijs 17, 2013 3:55 pm | |
| arī tā utml. biju rakstījusi it kā jau ir zināms šis tas. bet man vislaik liekas, ka vēl par maz info. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Body modification | |
| |
|
| |
| Body modification | |
|