| korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Otrdiena Oktobris 16, 2007 6:31 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Otrdiena Oktobris 16, 2007 6:41 pm | |
| Man liekas, ka es pēc šīs piegrieznes mēģināju šūt sev vienu korseti, bet tad es to pamainīju, lai būtu "lenciites", beigās sanāca vnk ar lentu ap kaklu Bet nu vilkt varēja | |
|
| |
Wilting fabric
Number of posts : 147 Age : 45 Registration date : 26.09.07
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Pirmdiena Novembris 05, 2007 5:50 pm | |
| | |
|
| |
Silhouette fabric
Number of posts : 120 Age : 34 Location : Scotland Registration date : 02.10.07
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Pirmdiena Novembris 05, 2007 7:14 pm | |
| O_O Niiice. Ja tikai varētu saredzēt patternu uz tām rūtīm.
Tieši laikā, grasījos šovakar/rīt sākt šūdināt vienu korsetīti. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Pirmdiena Novembris 05, 2007 10:52 pm | |
| D: "servera paarslodze" | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Trešdiena Janvāris 09, 2008 9:41 pm | |
| Atļaušos dubultpostu, jo atradu lielisku tutoriali kā taisīt virskrūšu un zemkrūšu korsetes: Zemkrūšu: Virskrūšu: | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Pirmdiena Janvāris 14, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Pirmdiena Janvāris 14, 2008 7:42 pm | |
| metāla? Es varbūt jau minēju, tagad neatceros, bet labas stingas metaala plakanas stieples var dabūt kur k-ko labo vai ceļ. Parasti visādi materiāli (ķieģeli, dēļi etc) ir ar tām savienoti. Tās parasti k-kur būvniecības tuvumā zemē mētājas. Vēl variants ir ļoti cieši kopā sašūtas parastas metāla stieples (vai stingri vadi). Tādas parasti izmanto jau Wilting minētajās elizabetes laikmeta korsetēs, ko taisa mūsdienās. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" Trešdiena Janvāris 07, 2009 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" | |
| |
|
| |
| korsešu piegrieztnes konstrukcija un "kā to uzšūt" | |
|