| Šausmu filma pie Sabīnes | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 2:03 pm | |
| kā uzrakstā piedāvāju manā mīlīgi nekārtīgā centra dzīvoklī vienoties kādā darbadienas vakarā uz šausmeni 14. novembris (ceru, ka nekas cits interesants šajā dienā rīgā nerīkojās)
plz viedokļi | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
Number of posts : 565 Age : 38 Registration date : 08.10.12
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 3:59 pm | |
| Kas par šausmeni? Varbūt ieliec kādu linku uz imdb vai kādu citu lapu, kur var apskatīties..? | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 7:10 pm | |
| īstenībā gaidu ieteikumus | |
|
| |
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 8:11 pm | |
| Super, labprāt pievienotos. :)Tikai nelaime ar tām šausmu filmām, ka visas daudzmaz jau redzētas. No savas puses varu ieteikt Paranormal Activity (cik nu viņas tur ir). Tā kā vienu viņām esmu redzējusi (nav ne jausmas, kuru ), tad varu teikt, ka ir šausmīgi bez vajadzības liet asinis un šķaidīt cilvēkiem galvaskausus. | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 8:30 pm | |
| Nez, tas jau nekas, ja redzēta, ja tikai laba. Man šķiet, ka riktīgi vecās - klasiskās filmas vispār var atkal un atkal skatīties (Šausmas Gobu ielā, Džīpers-Krīpers, Hellreisers...) | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 8:45 pm | |
| Ar tām vecajām reizēm ir tā, ka esam jau sen samaitāti ar jaunajām filmām, un nav īsti iespējams just to veco filmu baudījumu, jo mūsu uztvere jau ir notrulinājusies. Vismaz man tā bija ar Frediju Krīgeru. Protams, ir arī citas vecas filmas, kuras ir kolosālas, piemēram, Shining vai Hičkoka "daiļdarbi". | |
|
| |
žurka-žurka handsewn
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 10:27 pm | |
| O, jā, Missile, The Shining ir izcila! Man šausmu filmas patīk tādas, kuras "spēlē" uz cilvēku zemapziņu, nevis vienkārši parāda asiņu un iekšu jūru. Bet nu ir jau arī labas jaunās vai salīdzinoši jaunās filmas. The Mist, 1408. Vispār riktīgi patīk filmas, kas pēc S. Kinga stāstiem taisītas. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Svētdena Oktobris 28, 2012 10:38 pm | |
| Japanese and Korean horror movies *thumbs up* | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Otrdiena Oktobris 30, 2012 11:26 pm | |
| Suigintou, tev kāda varbūt iekačāta, ko paņemt līdzi? Japāņu un Koreiešu filmu estētika man šķiet ļot.. ieintriģējoša
Pēdējo reizi labojis platformene Trešdiena Oktobris 31, 2012 12:32 am; labots 1 reizi | |
|
| |
Belladonna needles
Number of posts : 38 Age : 32 Location : Grindhouse Registration date : 29.03.09
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Otrdiena Oktobris 30, 2012 11:42 pm | |
| No japāņu puses "A tale of two sisters" bija izcila, manuprāt. Ārkārtīgi amosfēriska, no tās "scared shitless" efekts ir garantēts, atšķirībā no zāģa tipa filmām. Piekrītu par japāņu filmām, tās vēl spēj pārsteigt. | |
|
| |
Sonõra fabric
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Trešdiena Oktobris 31, 2012 8:30 pm | |
| Laikam tad man jāpaļaujas uz jūsu idejām, jo no austrumu šausmenēm nezinu vispār neko. Ja sakāt, ka ir labas, tad noteikti gribu redzēt. Tikai kura mani pēc tam pavadīs mājās uz Maskačku? | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Sestdiena Novembris 03, 2012 9:15 pm | |
| Es daudz neesmu skatījusies, tāpēc ka scary omo, man it kā patīk šausmu filmas, bet man bail no viņām :DD bet nesen noskatījos ar paziņām "Don't Click", man vēl want to watch listā ir "White: The Melody of the Curse" (~want want) , "Ghastly" , "The red Shoes" vēl draudzene kaut kad skatījas "Mirrors" , kad prasīju , viņa teica ka ok.Tik neatceros vai tā bija korean mirrors vai english version dunno...num Ju-on, The Grudge itkā bija 2 vai 3 filmas, klasika, kā arī The Ring... Bet nē, es nelādēju datorā, skatos youtube vai kkur on-line~~ Helovīnos skatījos "Coraline" bija ok ;D | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Piektdiena Novembris 09, 2012 2:37 am | |
| Līdz novembra beigām laika nebūs vispār :c Bet es par oldschool (varbūt pat noir šausmenes!) un aziātu šausmenēm! | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes Sestdiena Novembris 10, 2012 4:06 pm | |
| es pagaidām atceļu līdz ērtākam laikam | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Šausmu filma pie Sabīnes | |
| |
|
| |
| Šausmu filma pie Sabīnes | |
|