Sveiciens visiem!
Pa šo forumu vandos jau sen, bet tikai tagad beidzot sapratu, ka pienācis laiks piereģistrēties - tik daudz būtu, ko piebilst topikos, būtu bildes, ko ielikt, jautājumi, ko uzdot, cilvēki, ar kuriem iepazīties... vārdu sakot, beidzot saņēmos!
Brīdinu jau iepriekš, man tekstos patīk izvērsties.
Pati esmu no Kurzemes puses, 21 gadu veca (jauna), studēju turpat Kurzemes pusē... nevarētu teikt, ka ļoti interesējos par modi, bet patīk skatīties uz interesantu tērpu un stilu fotogrāfijām.
Pati nepieskaitu sevi ne pie viena stila, bet, ja ieskatās, uz kopējā pūļa fona mani var atšķirt. Cenšos turēties melnās, zilās, sarkanās un baltās krāsas robežās un... nu, faktiski velku to, kas pašai tīk.
No vispāratzītajiem stiliem visvairāk patīk goti, jo sevišķi cyber un industrial - no tiem reizēm pašpikoju idejas sev, lai gan pati esmu, kā pašai liekas, diezgan piezemēta un parasti vienkrāsaina. Nu jā... man patīk mazas mežģīnītes.
Bet tā vienmēr gribas, lai apģērbs reprezentē kādu filosofiju, kādu dziļāku domu. Varētu uzrakstīt eseju par cybergotiem iekš tutu, bet cienīšu cilvēkus, kas nevēlas gari lasīt.
Mūzikā patīk viss smagais, mežonīgais - viss, kas koncertā liek ārdīties un bļaut, cik skaļi iespējams. Taču tikpat augstu, pa ja ne vēl augstāk, vērtēju latviešu mūziku (lūdzu, nepārprast - Reiniks un Busulis, tā nav mūzika).
Pārējās intereses - mūzika (koris, ansamblis), mazliet dzeja, bet tas jau pamazām tiek aizmirsts, šādas tādas labas filmas un grāmatas, jo sevišķi sci-fi, nu un, protams, jau sen novazātā vandīšanās pa vecajiem PSRS armijas objektiem.
Liekas, jau tā daudz saspamoju, tā kā, ja kādam interesē kas atsevišķs, jautājiet!