Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Missile izlien no pagraba Otrdiena Janvāris 25, 2011 1:40 am | |
| Iegādājoties jauno telefonu, nācās pārkārtot visas bildes, līdz ar to beidzot varu padalīties ar savu ģērbšanās paradumu vizuālu priekšstatu. Kvalitāte fuj pē, bet nu kaut ko saprast jau var. Bez tam atvainojos par jokaino hostēšanas veidu - tās bildes ir milzīgas, bet negribējās ķēpāties ar samazināšanu. Un pēdējā - tāda mazliet ķertāka. Jāatzīst, pēdējā laikā esmu palikusi mierīgāka un vienkāršāka apģērbā. Laikam pusgads juvelierveikalā ar savu dresskodu ieviesa korekcijas personiskajā stilā. Žēl, ka tā, man trakumi pietrūkst. Kad paskatos pati tā no malas, redzu, ka daudz kur atkārtojas tie svārki. Nu jā, man viņi ir ļoti mīļi, lai gan mazliet par mazu. Ziemā gan svārkus parasti nevelku, gribas kaut ko siltāku... bet, nu, laikam jāpacenšas un kaut kas no pēdējo laiku sniegumiem jāparāda. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Missile izlien no pagraba Trešdiena Janvāris 26, 2011 1:08 pm | |
| O! Traki forši! Mums šo postu ļoti trūkst! Man vislabāk patīk pēdējais. Tāds "daudz runāsi, sasitīšu" <3 | |
|
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Missile izlien no pagraba Trešdiena Janvāris 26, 2011 4:45 pm | |
| Paldies! Nu jā, pēdējais bija tāds, todien tieši tā arī jutos. Smieklīgākais, ka, autobusā sēžot, vīrieši nāca ar mani iepazīties. | |
|
Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Missile izlien no pagraba Piektdiena Janvāris 28, 2011 7:00 pm | |
| forši, forši, forši.man patīk. | |
|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Missile izlien no pagraba Piektdiena Janvāris 28, 2011 10:32 pm | |
| Hahah... šausmas Bet tā arī parasti ir - visnepiemērotākajos brīžos | |
|
Sponsored content