Pirmais alternatīvai modei veltīts forums Latvijā! |
|
| Missile got married | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Missile got married Otrdiena Augusts 14, 2012 6:19 pm | |
| Tad nu, kā jau solīts, bildīte ar manu kāzu tērpu. Nekas dižs, protams, tas nebija, un visu skaisto aizēno ģīmis, kroplīgā poza un 374 liekie kg (šī bija vienīgā bilde, ko varēju tā normāli apgriezt). Bet, nu, neraugoties uz nepilnībām, skats, manuprāt, ir tīri ciešams. Mugurā ir garie svārki, mežģīņots topiņš, korsete, cimdiņi, platformzābaki un matos stīpiņa ar auduma pušķi. Pirmoreiz mūžā arī zeķes, nevis zeķubikses uzvilku. Iesaku tām, kas vēl nav vilkušas - nav ērtāka apģērba.
Pēdējo reizi labojis Missile Ceturtdiena Augusts 16, 2012 6:36 pm; labots 1 reizi | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Missile got married Trešdiena Augusts 15, 2012 12:28 am | |
| Starojoša Missile! ^^ <3 Apsveicu! OOo!! bet nu šiki! Man patīk ka to visu sievišķo tā "balansē" tās platformenes Un +1 par zeķēm zeķbikšu vietā! (un es gribu to galvas stīpiņu ) | |
| | | merciless.audrey thread
Number of posts : 70 Age : 35 Location : retro Registration date : 29.08.08
| Tēma: Re: Missile got married Trešdiena Augusts 15, 2012 10:17 pm | |
| Vai, es jau gaidīju to, kāda tad tu izskatījies savā lielajā dienā ^^ APSVEICU! Nu bet ļoti jauki! Nav ko runāt par liekajiem kilogramiem, neredzu tev tādus Galvenais, ka tu saģērbies tā kā pati vēlējies! + man arī patīk, ka ir šitie platformīši kājās, forši, nu! Par zeķēm piekrītu. Kā mans tētis ir teicis - tas, kurš izgudroja zeķubikses, ir vnk nelietis Un līgavainis bija melnā uzvalkā jeb melnā kreklā un biksēs vienkārši? Un sarkanu šlipsīti? | |
| | | Nihil fabric
Number of posts : 235 Location : Smilškaste. Registration date : 19.01.09
| Tēma: Re: Missile got married Trešdiena Augusts 15, 2012 10:33 pm | |
| APSVEICU! Un kāzu tērps ir sasodīt feins, it īpaši zābaki ir tik murr, eh, kā es gribu uz kādām kāzām.xD | |
| | | Sonõra fabric
Number of posts : 243 Registration date : 21.11.09
| Tēma: Re: Missile got married Ceturtdiena Augusts 16, 2012 6:40 pm | |
| Aiz ieraduma nepareizi sevi iepazīstināju. Paldies, paldies! )) Līgavainis arī, protams, ģērbās, kā pats bija vēlējies. Uzvalka nebija (šlipsītes arī nē, lai gan man gribējās. ), bet bija tumšs viss kopējais tēls. No zābakiem gandrīz atteicos, jo likās, ka uztraukuma dēļ kaut kur akurāt nolidošu pa trepēm, un platformas tikai palīdzēs, bet bija ok. | |
| | | zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Missile got married Piektdiena Augusts 17, 2012 12:06 am | |
| Hahah, pilnīgi saprotami, bet tāpēc jau tas līgavainis tev blakus - lai noķertu! ^^ | |
| | | Kyo needles
Number of posts : 32 Location : random krūmiņš Registration date : 25.12.07
| Tēma: Re: Missile got married Ceturtdiena Novembris 22, 2012 11:25 pm | |
| Ai, es tik ļoti vēlētos redzēt to tērpu, bet man biužuku nerāda. Te tev nu bija. | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: Missile got married | |
| |
| | | | Missile got married | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |
|