| Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
|
+11kjeepa.nr88 Harajuku_girl^^ Suigintou Hachikuro platformene CrazyKonata Mada Youko Kawaii_nora masq zeloco 15 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 18, 2010 12:30 am | |
| UPD! KAD: Tiekamies 5.martā CIKOS: 10:00 KUR: pie forum cinemas galvenās ieejas, iekšā (pirmais seanss ir 10:30) CIK? biļetes maksā 2.95 (3D) Vēlams tās iegādāt lacīgi, jo domāju, ka nez jau 5 min pirms seansa būs kāda palikusi. DRESSCODE: Alice in wonderland, o'course! (var nepārforsēt ar kostīmiem, bet k-kam "related" jābūt! ps. jāizdomā, kur dodamies pēc tam DON'T BE LATE! Šobrīd dodas:Platformene Youko Zeloco Mada Harajuku_girl - ? Kjeepa Belladonna +1 un tu? _______________________________________ Kādu laiku pa galvu viļāju un beidzot Platformenes bakstīta nolēmu tomēr iepostēt šo ideju šeit. Drīzumā būs Bērtona Alises kinofilmas pirmizrāde un man bija tāda traka ideja salasīt ļautiņus, kas saģērbušies tematiski un iet šo skaistumu noskatīties. Varbūt pēc tam vēl k-kur nokrašoties iedzert kādu tēju un padiskutēt par redzēto (ja būs tāda vēlme). Ja forumcinemas nemelo, tad 5. martā varētu gaidīt pirmizrādi, domāju, ka varētu doties uz 3D (lai, kā saka, ar vērienu), tik es skatos, ka biļetes vēl nopirkt nevar. Kāds varbūt no tā visa vairāk saprot un varētu noskaidrot kad un par cik varēs dabūt biļetes. ps. Tikšanās u tml info likšu te, pirmajā postā, lai nebūtu jāmeklē.
Pēdējo reizi labojis zeloco Pirmdiena Marts 01, 2010 1:11 pm; labots 3 reizes | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 18, 2010 1:29 am | |
| Ir doma doties uz pirmizrādi | |
|
| |
Kawaii_nora thread
Number of posts : 92 Age : 28 Registration date : 23.06.08
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 18, 2010 4:44 pm | |
| Es tieši par Alises pirmizrādi šodien domāju, bet nevarēju saprast vai biļetes jau noperkāmas... | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 18, 2010 6:19 pm | |
| Mhm, sjūūper! Es piedalos~ Cerams, ka drīz varēs biļetēnus nopirkt! | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 18, 2010 10:52 pm | |
| Es arī varētu jums pievienoties? Droši vien kad nāks tuvāks, tad arī par biļešu iepriekšpārdošanu paziņos. | |
|
| |
CrazyKonata handsewn
Number of posts : 540 Age : 31 Location : in a mad Party Registration date : 23.11.09
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Februāris 19, 2010 1:03 pm | |
| uwā es arī gribētu nākt līdzi, bet man laikam nav nekas alise veidīgs ko vilkt, ja nu vienīgi es pārģērbtos par to trako kaķi varbūt bet tad atkal es nezinu vai būšu Latvijā 5.martā | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Sestdiena Februāris 20, 2010 9:09 pm | |
| UZ ŠO MUMS JĀIET uz pirmizrādi, protams. viennozīmīgi 3d (ak dievs, kā es nevaru sagaidīt.... >_<) iespējams, ka biļete maksās 5 ls | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Februāris 23, 2010 12:44 pm | |
| - Citēt :
- iespējams, ka biļete maksās 5 ls
Vinji mani grib izputinaat!!! | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Februāris 23, 2010 4:24 pm | |
| bet tici man, tas būs to vērts - 3d omg viss ir atkarīgs no tā, kurā dienā mēs ejam un cikos. pirmizrāde ir piektdienā, nezinu, vai tas skaitās pie darbadienām.. teorētiski lētākās biļetes ir darba dienās 1. dienas pusē.. tad laikam sanāk gandrīz 3 ls
protams jautājums, vai kāds vispār tiek šādos laikos.. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Februāris 23, 2010 5:00 pm | |
| Cienot tos dažus santīmus, kas man (nav) makā I vote iet darbdienā no rīta... Bet nu ja visiem ļoti svarīgi doties tieši uz pirmizrādi, varbūt pārdošu savu dvēseli velnam un tik un tā došos. | |
|
| |
Hachikuro thread
Number of posts : 76 Registration date : 26.06.09
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Februāris 23, 2010 7:54 pm | |
| emm..nu forum cinemas pirmdienās un ceturtdienās ir pat dikti lēti. kaut kad nesen 3d filma plkst.14 man izmaksāja 2.08 Ls. tā ka tiešām ir ļoti atkarīgs no tā,kad un cikos ej. Piektdienas vakarā, pirmizrāde varētu būt diezgan dārgi. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Februāris 24, 2010 9:04 am | |
| man pirmizrāde nav īsti no svara. mēs varētu kādā ceturdienā, laikam 11tajā un 14.00 ir normāls laiks.. es pat tiktu neko nebastojot! kā jums? vai arī pirmdien, 8tajā. arī tad man nav iebildumu pret.. apmēram 14.00. protams, skatoties, kādus laikus viņi tad piedāvās | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Februāris 24, 2010 7:24 pm | |
| Es jau to filmu gaidu jau no pagājušā gada ^-^ nevaru vien sagaidīt | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Februāris 24, 2010 8:13 pm | |
| Kā jau mēs visi, Suigintou. xD Nuu, būtu jau jauki tomēr neko nebastot. Bet es atbalstu domu par iešanu darba dienā! | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Februāris 24, 2010 9:14 pm | |
| Kāds varbūt k-ko konkrētāk zina par cenām? Būtu jauki, jo tad mēs varētu sākt runāt par "kad". | |
|
| |
Mada fabric
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Februāris 24, 2010 9:54 pm | |
| 5.martā pirmais seanss ir 10:30 un biļetes maksā 2.95 (tas ir ar visu 3D). Ja iet pirmdien (tas ir 8. ) biļetes īpaši lētākas nav - 2.69 . | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 25, 2010 2:50 pm | |
| r u serious?! :O That is totally awesome. Nu, ko jaunieši saka par 5 martu 10:30? Cik procenti tiek? | |
|
| |
Youko stitches
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 25, 2010 4:35 pm | |
| Nē, nu, sanāktu jau bastot, bet.. heh, es pakļaušos masām laikam. XD | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Februāris 25, 2010 11:17 pm | |
| BTW, reku-šeku atradu: - Citēt :
- ALICE IN WONDERLAND - World Premiere Live Stream
Thu Feb 25, 2010, 1:01 PM THURSDAY 25TH FEBRUARY 2010 AT 6.15pm (GMT) ON www.facebook.com/AliceInWonderland
As Walt Disney Pictures and visionary film-director Tim Burton bring you one of the most highly anticipated movie releases for 2010, Alice in Wonderland, fans worldwide will be able to experience the enchanting Alice In Wonderland world premiere via a Ustream webcast as it unfolds live from the red carpet in London on Thursday 25th February. By simply visiting www.facebook.com/AliceInWonderland, you will become virtual guests at the magical Alice in Wonderland world premiere from the comfort of your computer! Vairāk te. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Februāris 26, 2010 2:19 pm | |
| ooooh ES tieku piektdien, 5. martaa 10:30 | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Februāris 26, 2010 3:22 pm | |
| upd pirmajā postā, izdomāju, ka laikam jāuztaisa saraksts ar tiem, kas ierodas. Piesakāaaaaaas!!! | |
|
| |
Mada fabric
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Februāris 26, 2010 6:49 pm | |
| Pieskaitiet arī mani. Yaaay, nevaru sagaidīt filmu! | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Februāris 26, 2010 8:10 pm | |
| Hmm, man teorētiski sanāktu nobastot visu dienu, jo jābrauc no Jelgavas. Hmm.. Tas nemaz nav tik viegli.. Nu izskatās, ka es arī pārdošu savu dvēseli velnam (t.i. Depam ). P.S. Ja kāds dodas pirkt biļeti, varbūt man varētu arī nopirkt, es protams, naudu filmas dienā atdotu. Man vienkārši galīgi neērti braukt un pirkt biļeti, un internetā pērkot var nopirkt tikai kartes īpašnieks, tas nozīmē, ka ar mammas karti nevaru. Anyone? | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Sestdiena Februāris 27, 2010 7:09 pm | |
| amechi varu par to parūpēties vispār jau mums vajadzētu visiem pirkt kopā, lai vietas līdzās... varbūt arī es nopērku visiem, kas toč būs un tad jūs naudiņu atdodiet? | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Sestdiena Februāris 27, 2010 10:44 pm | |
| Harajuku_girl - man tevi pievienot sarakstam? Platformene - tu tiešām vēlies uzņemties? Būtu jau lieliski. Varētu noteikt kādu datumu līdz kuram jāpiesakās.. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
| |
|
| |
| Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
|