| Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
|
+11kjeepa.nr88 Harajuku_girl^^ Suigintou Hachikuro platformene CrazyKonata Mada Youko Kawaii_nora masq zeloco 15 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Marts 04, 2010 7:57 pm | |
| Varbūt platformene var pateikt kuras vietas nopirka, lai Betty var iegādāties vietas kkur līdzās? | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Marts 04, 2010 11:27 pm | |
| 6 rinda, 15.-19. vietas fiksi, fiksi, Betty, kamēr var! kamēr vēl biļetes ir | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 1:58 pm | |
| Meh, superliela satrēguma dēļ sākumu nokavēju, paspēju tieši uz filmu, un pēc tam jūs, meitenes, kkā satikt vairs nesanāca. Tāpat uz kafejnīcu nebūtu gājusi, bet vismaz apsveicināties gribējās. Filma gan interesanta, bet pirmie iespaidi - man būtu gribējies tomēr kko tuvāku gramatai. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 3:55 pm | |
| kārtējā variācija par tēmu "Alise Brīnumzemē" nevis actual stāsts? | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 7:27 pm | |
| nju njuu, pastāstiet, vai ir tā vērts iet uz ķinīti un skatīties? | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 8:02 pm | |
| Nu, es teiktu, ka VĒRTS jau ir! Tā nebija variācija, tas bija tā kā pēc 13 gadiem domāts. Tjipa turpinājums. Man patika, bet nebiju sajūsmā, teiksim tā. Varbūt vienkārši cerēju uz kaut ko grandiozāku, nez. Toties visu atlikušo dienu man bija sasodīti sirreāla sajūta, kaut kāds Brīnumzemes efekts. ;DD | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 8:07 pm | |
| Youko - man šķiet ka mēs cerējām uz American Mcgee's Alice ;D bet man izklausās ka tur kkas ir nedaudz pašpikots, I dunno. | |
|
| |
Belladonna needles
Number of posts : 38 Age : 32 Location : Grindhouse Registration date : 29.03.09
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 9:08 pm | |
| Nekā graujoši ģeniāla tur nebija, bet jāatzīst, ka filmu ir vērts noskatīties, tīri estētisku apsvērumu dēļ. Haha, actual versija slēpjas Lewis Carrol prātā, kas to visu redzēja un mums par to atliek vien nojaust. | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Piektdiena Marts 05, 2010 9:14 pm | |
| - Belladonna rakstīja:
- Nekā graujoši ģeniāla tur nebija, bet jāatzīst, ka filmu ir vērts noskatīties, tīri estētisku apsvērumu dēļ.
Haha, actual versija slēpjas Lewis Carrol prātā, kas to visu redzēja un mums par to atliek vien nojaust. ūh, actual versija var nebūt tāda kādu to iztēlojas pēc-60to-jaunatne :/ es par to nesen aizdomājos. bet patiesi - atliek tikai nojaust anyway xD | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Sestdiena Marts 06, 2010 10:03 pm | |
| originālā kerola alise brīnumzemē jau bija tā laika angļu sabiedrības paradumu izsmiešana, tik pasniegta tā, lai arī bērnam būtu interesanti - turklāt caur nonsensu :p vai, citiem vārdiem sakot, asprātīga parodija man arī gribējās ko baisāku kopumā ņemot - vizuāli tiešām ļoti skaisti, bet dikti paredzami, pat emocionālā līmenī. man bija nedaudz garlaicīgi, sekojot līdzi stāstam. gribējās kaut ko aizraujošāku/negaidītāku vai arī būtu vismaz iepītas kādas skaistas skumas, kā parasti bertonam. bet ok - "jāpozitīvo" priekš disney. tas it kā saprotams.. kaut kur tur pa vidu, šķiet, bija daudz kompromisu. jā - gribējās kādu izteiktu galējību/vienkāršību uz kuras fona visi smalkumi, skaistumi, apcakinājumi gan tēlos, vidēs, stāstā, filmas ritmā vairāk izceltos. uz kino jāiet, jo ir jāredz 3D ic džast grēit gājām uz Goiju, bet tā diemžēl bija ciet - vaļā tikai no 14.00 pēc tam izvēlējāmies double coffee - diemžēl nebija vietas. beigās aizgājām uz kafejnīcu Vecrīga haha imadeaface XD THERE WERE 3 HEART SHAPED TARTS :O gluži kā filmā.. uz letes protams, bija jāņem ciet
Pēdējo reizi labojis platformene Sestdiena Marts 06, 2010 11:30 pm; labots 2 reizes | |
|
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Sestdiena Marts 06, 2010 10:58 pm | |
| Es domāju, ka bija vērts iet uz kino. Varbūt gaidīju kaut ko labāku, bet kopumā man patika. Pēc tam pasēdēšana kafejnīcā arī bija jauka. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Marts 07, 2010 10:40 pm | |
| Varbūt man pa smadzeni sita tas 3D (mana pirmā 3d filma :B), bet man ļoti patika un gribas iet vēl un vēl. Man patika arī šī action-tipa variācija par stāstu. Tjip Alice to the rescue! Līdz tējnīcai tikām tikai pēc stundas mana topogrāfiskā idiotisma dēļ. Vēlreiz publiski atvainojos par nofeilošanu par to tējnīcu, tiešām vajadzēja apskatītites kur tā īsti ir un no cikiem tā strādā.. my bad... | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
| |
|
| |
| Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
|