| Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
|
+11kjeepa.nr88 Harajuku_girl^^ Suigintou Hachikuro platformene CrazyKonata Mada Youko Kawaii_nora masq zeloco 15 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Sestdiena Februāris 27, 2010 11:09 pm | |
| es iespējams tomēr došos citā datumā vai vismaz citā laikā | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Februāris 28, 2010 12:06 am | |
| nuuu... vēlēties īpaši nevēlos, bet domāju, ka tas būtu izdevīgi. pēc būtības it kā pati sev pērku biļeti, varbūt, ja pirktu internetā, tas pat būtu samērā vienkārši nopirkt lielāku skaitu.
butu labi līdz otrdienai izdomāt. domāju ilgāk nebūtu labi vilcināties, labās vietas droši vien ātri izpirks, un mūsu 3d ekrāni diemžēl ir mazi, no leņķa 3d filmu skatīties nav vairs tik patīkami. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
Number of posts : 3474 Location : tavā zemapziņā Registration date : 03.08.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Februāris 28, 2010 12:46 am | |
| Nevajag pieteikties darīt lietas, ko nevēlies Bet nu labi, kad jau tā, tad forumiešiem jāsaka stingrs jā/nē, lai nesanāk nesmuki ar tām biļetēm.. | |
|
| |
Harajuku_girl^^ machine sewn
Number of posts : 772 Location : Mie Registration date : 23.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Februāris 28, 2010 10:00 am | |
| Skatījos, ka diezgan daudz brīvu vietu, takā nedaudz laika vēl ir.. Es droši vien rīt patekšu galīgo atbildi par biļetēm, bet nu sarakstam varat mani vienot klāt ;D | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Februāris 28, 2010 2:02 pm | |
| Es būšu! Biļete jau ir - pērkot netā tikai 2.65 Ls. | |
|
| |
Belladonna needles
Number of posts : 38 Age : 32 Location : Grindhouse Registration date : 29.03.09
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Februāris 28, 2010 6:37 pm | |
| Es arī jau nopirku netā, kamēr vēl var normāli izvēlēties vietas. Būsim divi | |
|
| |
Selene stitches
Number of posts : 470 Age : 32 Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Svētdena Februāris 28, 2010 11:05 pm | |
| dēm, 10os man neder. skoliņu kavēt tomēr nevaru. | |
|
| |
platformene Petticoat
Number of posts : 1399 Age : 34 Location : cave of spleen Registration date : 10.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Pirmdiena Marts 01, 2010 10:44 am | |
| aw, selene kuras vietas jums ir? es varu pārējās nopirkt tuvumā tātad - neskaitot harajuku_girl , kurus vēl es pierakstu, ka šiem otrdien internetā pērku biļetes? naudiņu pēc tam dienā varēs atdot. pēc tam varam uz kādu vietējo beķereju doties or samsink.. tagad centrā dikti daudz atvērušās, sevišķi uz barona ielas | |
|
| |
Belladonna needles
Number of posts : 38 Age : 32 Location : Grindhouse Registration date : 29.03.09
| |
| |
Mada fabric
Number of posts : 129 Age : 33 Location : Rīga Registration date : 14.10.07
| |
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Pirmdiena Marts 01, 2010 1:19 pm | |
| Varbūt tad var nepirkt vienā rindā, bet vairāk kā vienā bariņā (aptuveni tās pašas vietas tuvākajās rindās? Just a thought. Ā un paķer tad biļeti arī man ^^ Par pēc pasēdēšanu: Nedaudz pataujāju apkārt un man piedāvāja divas vietas (par kurām nekā nezinu, bet) kas mums sanāk tā tuvāk. Ja kāds zina, ka tur ir labi/slikti, lūdzu padalieties, lai zinām: goija (Strēln 1a) http://tea-room.lv/Up in smoke (Vecpilsētas http://www.upinsmoke.lv | |
|
| |
kjeepa.nr88 stitches
Number of posts : 380 Age : 37 Location : citur Registration date : 13.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Pirmdiena Marts 01, 2010 2:29 pm | |
| Man biļete ir 16.rindas vidū. Up in smoke - vienreiz gan tikai biju, bet man patika, lēti un tā mazi - mājīgi. | |
|
| |
Paranoid. stitches
Number of posts : 463 Age : 32 Registration date : 14.10.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Pirmdiena Marts 01, 2010 5:21 pm | |
| Es gan neeju, bet Goiju pasēdēšanai noteikti iesaku. Mana mīļākā vieta visā Rīgā - brīnišķīga atmosfēra, smaržo pēc vīrakiem, smaidīgi un laipni tējas meistari, ļooooooooti garšīgas tējas par MANUPRĀT labām cenām (vidēji 3 ls, bet piemēram ja dzer yerba mate (varbūt vēl kādu) tas ir milzīgs termoss kuru iztukšot ir sasodīti grūti). Nu, gandrīz kā reklāma, bet patiešām burvīga vieta. | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Pirmdiena Marts 01, 2010 11:48 pm | |
| ok, mada, zeloco! došu ziņu, kad būšu izdarījusi Goijā neesmu bijusi Up in Smoke neesmu bijusi pa dienu, bet pasākumos tīri jauki un tiešām ir lēeti... tā kā abi varianti man interesē | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Marts 02, 2010 12:06 am | |
| oh, nu tagad būs vēl grūtāk izvēlēties (mani vilina vīraki ) bet nu, tad jāizlemj kas un kā. Man patika tas, ka Goijā tējas ir karafēs nevis parastajaās krūzēs. tb vairākiem cilvēkiem viena | |
|
| |
masq handsewn
Number of posts : 576 Location : hyperbola Registration date : 09.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Marts 02, 2010 2:39 pm | |
| Goija ir nāāis. es tikai laikam patiešām netieku 5.martā jāpiebilst, ka parasti jau vnk daudz tējas ir vienam cilvēkam, nevis maz tējas daudziem | |
|
| |
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Marts 02, 2010 7:08 pm | |
| Ok, es oficiāli apstiprinu savu dalību, tikai nezinu kā man būs ar to related apģērbu, varbūt tomēr kaut ko uzcepšu, nu tad jau redzēs, galīgi nav laika. Man liekas, ka pirmo reizi dzīvē nobastošu veselu dienu, bet nu, ceru, ka būs vērts ;D | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Marts 02, 2010 9:32 pm | |
| Masq - aww.. Harajuku_girl - yay! | |
|
| |
platformene Petticoat
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Otrdiena Marts 02, 2010 9:44 pm | |
| aw, masq tad domāju uz Goiju jāiet nopirku biļetes Mada Zeloco Harajuku_girl Youku bija izdevība divas biļetes nopirkt pa 2.65, pārējās pa 2.95 jūs lūdzu izlemjat pašas, kuras ņem lētākās kā saka, kura pirmā, tā dabū tiekamies pie ieejas! | |
|
| |
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Marts 03, 2010 3:26 pm | |
| Aw, nevaru sagaidīt! es pat varbūt piesakos uz dārgāko, cerot, ka labāka vieta būs ;D | |
|
| |
Youko stitches
Number of posts : 497 Age : 33 Registration date : 22.09.07
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Trešdiena Marts 03, 2010 6:13 pm | |
| Es būšu tikpat cēla, cik Harajuku_Girl, un varētu ņemt dārgāko! ;D huhuhu paldies! Tiesa gan, nepievienošos jums uz Goiju (ahh kā man tur patīk), jādodas uz skolu! Un par apģērbu arī galīgi nezinu. | |
|
| |
zeloco Dusmīgais tante
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Marts 04, 2010 12:34 am | |
| Hahah dārgās biļetes paņemtas nu tad neko, ņemšu lēto es sāku domāt, ka man ar īsti nav ko vilkt XD Mans cilindrs ir pie Selene's drauga (I'm expecting to get it back, btw), so madhatteris man atkrīt | |
|
| |
Belladonna needles
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Marts 04, 2010 5:21 pm | |
| Es varētu būt Tweedledee, vai Tweedledum, ņemot vērā to, ka man šodien izrāva gudrības zobu. Pieļauju, ka rīt mana seja būs gigantiska. XD Ceru, ka vispār būšu spējīga ierasties. | |
|
| |
Suigintou machine sewn
Number of posts : 760 Age : 32 Location : Why So Serious? Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Marts 04, 2010 5:57 pm | |
| es arī vēlētos aiziet, bet rīt nevaru T.T | |
|
| |
Betty fabric
Number of posts : 130 Registration date : 20.04.08
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! Ceturtdiena Marts 04, 2010 7:24 pm | |
| Tagad man arī sagribējās doties, bet pie biļetes tikt laikam vairs nevar, ne? | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
| |
|
| |
| Alise Brīnumzemē! Dodamies uz pirmizrādi! | |
|